breddeogudvikling logo

Kids- & Ungdomsnetværk

kids og ungdoms

Kidsvolley.net


kidsvolley logo

ungdom.volleyball.dk

ungdomsvolley

Sjove øvelser

foto-3

Vores sjoveste øvelser
I hæftet "10 lektioner" har vi samlet de fleste af de øvelser, som vi synes, er sjove. Men vi vil gerne udvide antallet af øvelser og skrive dem ind her på sitet, som vi hører om, eller som vi selv bruger i træningen af seniorspillere.


Bingoleg
Du kan bla. finde en bingoleg i hæftet "10 lektioner". Mange af jer har spurgt til, om vi har en fil med bingolegen. Derfor kan du nu downloade bingopladen og forslag til øvelser. I hæftet "10 lektioner" kan du se, hvordan legen bruges til opvarmning.


Volleytennis
En af mine favoritlege har jeg lånt af Karin Iversen fra Amager VK. Legen går ud på, at man er to hold, som starter nede bag baglinien. Man må kun spille baggeslag. Der startes med en baggerslagsserv. Der er en person på banen ad gangen. Man skal spille bolden direkte tilbage til modstanderne. Mens bolden er på vej over fra ens egen halvdel, så kommer der en ny medspiller ind, som skal tage imod den næste bold. Hver gang en bold går i gulvet, så får modstanderrne point og der startes atter med en baggerslagsserv.
Målet med legen er at øve overblikket.Erwins leg

2 køer af spillere placeres diagonalt på hver sin side af nettet, en spiller fra hver side går ind og kaster en bold som modparten skal gribe. Del 2: samme øvelse, MEN man skal ind på banen og sidde ned og gribe bolden. Del 3: samme igen, MEN man skal ind og sidde og gribe bolden mellem knæ og bryst.


Bane byt - ala Brian
Kræver 2 baner. To hold spiller mod hinanden, men når bolden går tabt skal man løbe over på banen ved siden af og det hold som vandt sidste bold server. Boldene står placeret i midten af de to baner og vinderne af den forudgående bold sørger selv for at få fat i en ny servebold. Man roterer efter hvert ”bane byt”. Man kan vælge at spille 3 min. eller det hold der først når 10 point har vundet. (eller hvad man nu synes passer). Fokus: kommunikation, overblik, anerob træning og ikke mindst: et anderledes og sjovt indslag.


Tøm kurven
Der skal bruges 2 boldvogne (eller papkasser hvis vogne ikke haves) en vogn ved hver stang der skal være 4 bolde i hver vogn. Der er et hold på hver side af nettet som har deres egen vogn. Spillet startes ved at det ene hold tager en bold op af deres vogn og server. Bolden spilles færdig, og det hold, som taber bolden skal hente den og ligge den i deres vogn. Bolden skal hentes unanset, hvor den ryger hen. Vinderholdet tager en ny bold fra deres vogn og server, det er tilladt at serve inden taberholdet har hentet deres bold, så de er mindre spillere i modtagningen. Der spilles indtil det ene hold har tømt deres kurv. Formål med øvelsen er at øve samarbejde, den er sjov, og der erhøjt tempo. Der bør min. være 4 spillere pr. hold.


Dine volleylege

Hvis du har en god volleyleg, så send den endelig til os :)

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Kontakter

Peter Morell

Peter Morell
Bredde- og Udviklingschef
Mob.: +45 2372 2764

Christina Attrup Juhl

Christina Attrup Juhl
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 5192 3254

Niels Kliim

Niels Kliim
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 26 200 900

Randi Fechtenburg

Randi Fechtenburg
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 2929 5871

Sara Lilja Jensen

Sara Lilja Jensen
Udviklingskonsulent
Tlf.: +45 4326 2718
Mob.: +45 6160 1282

Mads Brocki Rosager

Mads Brocki Rosager
Projektansat
Mob.: +45 4260 4218

Sebastian Mikelsons

Sebastian Mikelsons
Projektleder Pulsvolley
Mob.: +45 2682 6969

Andre volleysider


Beachvolley
     

Kidsvolley 

Bedstevolley   

Skolevolley   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login

Du skal kun logge ind, hvis du er administrator af siderne, eller hvis du skal udfylde en brugerundersøgelse.