breddeogudvikling logo

Kids- & Ungdomsnetværk

kids og ungdoms

Kidsvolley.net


kidsvolley logo

ungdom.volleyball.dk

ungdomsvolley

Kåringer 2015

Årets Ungdomsklub 2015 - Lyngby Gladsaxe VolleyUngdomsklub 2015 beskåret
Årets ungdomsklub 2015 er en klub, der startede med et holdsamarbejde på teenområdet, og efter en succesfuld første sæson, slog klubberne sig sammen til én fælles klub, der med sine mere end 350 medlemmer må betegnes som en stor og væsentlig klub.

Med til succesen, har været viljen til samarbejde mellem de to klubbers trænere og ledere. De to formænd har med deres synlighed og engagement gået forrest i sammenlægningsprocessen, og dermed været omdrejningspunkterne i den positive udvikling. En udvikling som også andre har fået øje på, idet flere trænere og spillere fra naboklubberne, gennem de sidste par år, har søgt og fået nye udfordringer i klubben.

Klubben er kendetegnet ved en meget stor kids- og ungdomsafdeling, på over 200 medlemmer, som gennem de sidste par år har repræsenteret klubben på fornemmeste vis ved flere ungdoms DM'er. I den netop afsluttede sæson kvalificerede klubbens hold sig i 6 af de ungdomsrækker, der spilles DM i, med et fornemt resultat til følge, nemlig en guldmedalje samt to sølvmedaljer.

Klubben arbejder målrettet mod at opnå succes i kids- og ungdomsafdelingerne ud fra devisen om, at det er lettere at beholde de eksisterende spillere i mange år, frem for hele tiden at skulle skaffe nye. Derfor arbejdes der bevidst med at skabe sociale relationer på tværs af køn og alder, ligesom der til stadighed stræbes efter at finde og udvikle trænere således, at klubbens ungdomstilbud bliver bedre og bedre år for år.

Som kronen på værket kvalificerede klubbens Herre Talenthold sig til næste års Volleyliga. Holdet består, på nær en enkelt spiller, udelukkende af ungdomsspillere, hvor grundstammen er af egen avl, suppleret med enkelte profiler fra de omkringliggende klubber.

I denne klub er man helt klar over, at det ikke nytter noget at hvile på laurbærerne, og derfor arbejdes der konstant på at forbedre og udvikle kids- og ungdomsafdelingen, så klubben kan fortsætte sin succes.

Tillykke til Lyngby-Gladsaxe med Årets Ungdomsklub 2015

Ungdomsleder 2015 beskåretÅrets ungdomsleder 2015 -Flemming Andersen
Årets ungdomsleder er en person der har været i volleyball i mange mange år. Ja faktisk har han været leder af i sin klub i 43 år. Udover at være leder har han også lagt kræfter i trænergerningen i  samme antal år –   Imponerende!
Siden lanceringen af Kidsvolley i Danmark har denne person fungeret som træner for klubbens yngste medlemmer. Han har ofte stået alene med op mod 30 spillere og formår alligevel at holde styr på  tropperne.

Med denne person bag roret er man sikker på, at Team spirit er i højsædet og filosofien bag ved træningen er da også, at "alle er lige, og der er brug for hver og en til at stå sammen for at sejre".
I den lille by som vores ungdomsleder kommer fra, er Volleyball en rigtig stor og betydende sport.

Vi er imponeret over hans engagement i klubben og hans brug af mange frivillige timer på byens børn – Hans egne børn har han selvfølgelig også haft gennem sin volleyballskole, selvom det nu er mange  år siden. Vi ved at folk i det nordjyske hvert år glæder sig til at se, hvilket kuld af nye level 0 spillere, der dukker op til stævnerne efter sommerferien.
Udover hans store arbejde med kids, har han også haft fat i ungdomsafdelingen. Her er det blevet til deltagelse ved mange ungdoms DM'er, hvor klubben har taget et par medaljer hjem.
I løbet af denne sæson har han desværre måttet sige farvel til klubbens bus, som han selv investerede i for år tilbage. Den havde aftjent sin værnepligt. Bussen har transporteret et hav af spillere til  stævner i det meste af landet.

Året ungdomsleder er ved at nå op i årene, så selv om vi er mange der mener, at der er mange volleyball år tilbage i ham, så er en æra så småt ved at lakke mod enden. Derfor er det helt på plads, at give personen et KÆMPE skulderklap, og en tak fordi han har vist så mange unge mennesker en vej ind i volleyball.

Det er med stor glæde at kåre Flemming Andersen fra Havndal Volley til årets ungdomsleder 2015

Årets klub gnist 2015 - Tønder SV-75Klubgnist 2015 beskåret
Klubben vi i dag skal kåre som årets klubgnist blev stiftet i 1975 og har igennem alle disse år haft masser af volleyball på programmet. Klubben sprang fra starten med på Kidsvolley bølgen og havde i den første periode fin succes med dette, men med et faldende engagement kunne antallet af spillere ikke opretholdes og klubbens børne- ungdomsafdeling havde i en årrække trange kår, som også gjorde, at klubbens seniorafdeling blev tyndt besat.

Men klubben er et tydeligt bevis på, at man med fornyet energi og nytilkomne mennesker i klubben kan skabe vækst og en tro på, at klubben i fremtiden kan blive en stærkt forankret klub i lokalsamfundet.
Klubben fik for 1 år siden nye trænere i Kidsvolley afdelingen og da samtidigt bestyrelsen tog en beslutning om, at man VILLE gøre noget for at bygge klubben op igen, så havde man ingredienserne til at kunne genopbygge klubben til tidligere tiders niveau.

I efteråret blev der igen taget initiativ til afvikling af skolestævner og dette for fuld udblæsning. Ikke færre end 1165 børn har i efteråret 2014 været til skolestævnerne og dermed dannet grundlag for en stor rekrutteringsflade til klubbens Kids- og Teenvolley afdeling. Klubben vil derfor ved næste års stævner gå endnu mere aktivt til værks for at opnå bedst mulig rekruttering til klubben.
Samtidig har klubben i foråret valgt at give mange af deres Teenvolleyspillere træneruddannelse og håber derigennem at kunne opbygge en fornuftig rekruttering af frivillige, således at klubben kan mønstre den mængde af trænere, som passer til klubbens ambitioner om en øget tilgang af spillere primært i Kids- og Teenvolley.

Alt i alt en klub der brænder for volleyball og som har indset, at med ambitiøst og ihærdigt arbejde kommer resultaterne også. Et rigtig flot stykke arbejde, ledet af Kidsvolley trænerne Julius og Vicky og formand Andreas Jung.

Det er en fornøjelse for mig at kåre Tønder SV-75 som årets Klubgnist.


Persongnist 2015 beskåretÅrets Persongnist - Louise Veje Dahlgaard
Årets gnist er i år et helt ungt menneske. Det skulle man umiddelbart ikke tro, når man ser hende i aktion i hallen. Det er nemlig med en stor sikkerhed og et stort overskud, at hun går til arbejdet med Kids og ungdomsspillerne i sin klub.  Her er hun utrolig vellidt blandt børnene, ogdet skyldes en stor faglig dygtighed kombineret med en forståelse af vigtigheden af den sociale dimension i arbejdet med børnene. Dette gør, at hun trods sin unge alder, også er meget afholdt og værdsat blandt trænerkolleager i klubben, forældre og pædagoger.

Ikke mindst pædagogerne har haft glæde af vores persongnist. Hun har med en kæmpe indsats drevet et stort SFO projekt i sit område. I 16 uger har hun 2 gange om ugen ledet træningen for et mylder af børn. Det har været med høj kvalitet og med et stort engagement. Denne indsats har også resulteret i, at mange af børnene er startet til volleyball i klubben. En klub der i øvrigt også markerer sig som en af de absolut største og bedste ungdomsklub i kredsen.

Vores persongnist har ikke sit engagement og dygtighed fra fremmede. Hendes far er for få siden blevet kåret som årets ungdomsleder, så der er for vores persongnist en endnu større udmærkelse at stræbe mod. Jeg er helt sikker på, at uanset hvilken veje livet fører hende, så vil volleyball altid være en stor del af hendes liv. Jeg er også sikker på, at selv om hun selv er en dygtig volleyballspiller, så vil træner- og ledergerningen fylde meget.

Jeg er derfor rigtig glad for at kunne kåre Louise Veje Dahlgaard til at være Årets Persongnist.
Kontakter

Peter Morell

Peter Morell
Bredde- og Udviklingschef
Mob.: +45 2372 2764

Christina Attrup Juhl

Christina Attrup Juhl
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 5192 3254

Niels Kliim

Niels Kliim
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 26 200 900

Randi Fechtenburg

Randi Fechtenburg
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 2929 5871

Sara Lilja Jensen

Sara Lilja Jensen
Udviklingskonsulent
Tlf.: +45 4326 2718
Mob.: +45 6160 1282

Mads Brocki Rosager

Mads Brocki Rosager
Projektansat
Mob.: +45 4260 4218

Sebastian Mikelsons

Sebastian Mikelsons
Projektleder Pulsvolley
Mob.: +45 2682 6969

Andre volleysider


Beachvolley
     

Kidsvolley 

Bedstevolley   

Skolevolley   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login

Du skal kun logge ind, hvis du er administrator af siderne, eller hvis du skal udfylde en brugerundersøgelse.