breddeogudvikling logo

Kids- & Ungdomsnetværk

kids og ungdoms

Kidsvolley.net


kidsvolley logo

ungdom.volleyball.dk

ungdomsvolley

Ungdomskåringer 2009

 

På DVBFs repræsentantskabsmøde den 7. juni 2009 havde næstformand Jørgen Bentzen fornøjelsen af at uddele 4 priser i dansk ungdomsvolley sæson 2008-2009.

henninggade2

 

 

 

Årets ungdomsklub 2009  - Farum-Holte Volley

Ungdoms-holdfællesskab mellem Holte IF Volley og Farum VK, hvor begge klubber har en lang tradition for ungdomsvolleyball, og var med i front ved Kidsvolleys start. 

De 2 klubber, indgik for et par år siden et meget tæt samarbejde på hele ungdomsområdet, og optræder derfor som et holdfællesskab. De 2 bestyrelser kunne se, at sammen blev de stærkere. Og de så rigtigt.

De har skabt en meget dynamisk og udviklingspræget organisation, der går på tværs af de 2 moderklubber. En professionel koordinering sikrer gode vilkår for en masse ledererog trænere.

De har ungdomshold i alle ungdomsrækker for både piger og drenge, og de 2 moderklubber deltager i masser af Kidsstævner. Der er et alsidigt tilbud til unge, med plads til alle – også de der ikke har mesterpotentiale.

I foråret 2009 blev de certificeret af DIF for at have ”Et godt Idrætsmiljø for Unge”, hvor ungdomsspillerne er stærkt involveret i at udarbejde handlingsplaner for ungdomsarbejdet. Og de er altid friske i forhold til DVBF’s satsningsområder på ungdomssiden. DVBFs konsulenter ringer ikke forgæves, hvis der skal prøves noget nyt af.

Det gør jo ikke noget, at man også kan spille godt. Ved årets ungdoms-DM’er har de været med i 5 ud af 6 rækker, med en enkelt sølvmedalje til HU15 på hjemmebane som det bedste. For et par uger siden afholdt de U15 DM, med absolut topkarakterer for et flot arrangement. 

 


joergendonslund2Årets ungdomsleder 2009 - Jørgen Donslund, Ikast KFUM Volley og Midtjysk Volleyball

 

 

 

Når man kigger ned over listen over hvem der har været årets ungdomsleder gennem tiderne, tæller det mange der fortjent er blevet påskønnet for – som det hedder: ”i en årrække at være med til at udvikle ungdomsarbejdet i sin klub, kreds eller DVBF”. I år kan vi med største selvfølgelighed føje en mere af disse navne på listen. 
 
Han blev allerede tidligt i sin volleyballkarriere involveret i bestyrelses og ledelsesopgaver, og hurtigt blev den der koordinerede ungdomsarbejdet i klubben, og blev hurtigt ungdomstræner – og er det stadig.

Han blev med den største naturlighed involveret i kredsarbejdet, og er det stadig med gejst og energi. Man kan altid regne med ham, når dagsordenen vedrører ungdomsvolleyball i klub, kreds eller forbund, og han udtaler sig på baggrund af mange års praktisk erfaring og tilstedeværelse ved diverse ungdomsarrangementer.

Han er der næsten altid når der er Kidsvolley i området – enten som træner eller stævneleder, og kan med sit overblik og personlige egenskaber altid sørge for at et arrangement kører godt. Og han kan på sin egen jyske facon få fortalt om den vestjyske virkelighed, når vi andre er ved at miste jordforbindelsen
 
Hans klubformand siger:
- "han er allestedsnærværende med ungdomsarbejde. Han er utrættelig i sit  rekrutteringsarbejde - både på spiller- og trænerplan."
 
Hans kredsformand siger:
- "det klarer Jørgen!"

 


Årets gnister 2009
For fjerde år blev de 2 gnist-priser uddelt for en bemærkelsesværdig indsats gennem den sidste eller de sidste par sæsoner. En gnist sætter jo noget i gang – en ild der under de rettet forhold blir stor og kan varme omkring sig.claushansen2Persongnist - Claus Hansen fra Øster Starup Vester Nebel 

 
Her har vi en person, der har sit hjerte i Kidsvolley. 
 
Med utroligt egagement har han gennem nogle år været primus motor i kidsafdelingen i sin klub. En fordobling af kidsspillere fra 35 i 2008 til 75 i 2009 vidner om at det er godt, det Claus laver.
 
Vi har spurgt hos nogle nøglepersoner i kredsen, der har oplevet personen på tættere hold, og fået følgende udtalelser:

- "Jeg kender ham som en meget engageret og ivrig træner."
- "En med nogle gode holdninger, og en der tør sige sin mening."
- "Har altid været samarbejdsvillig, og behagelig at samarbejde med."
- "En mand med visioner, og gode ideer."
- "Jeg ved, at han gør et kolosalt stykke arbejde for kidsvolley i klubben. Han fik sidste år lavet kidstævne hjemme for første gang."

Til sidst et lille eksempel på hans vilje og engagement: Klubben havde fået lagt en divisionskamp i hallen den dag der skulle være kidsstævne, men han havde "banket" i bordet og sagt at divisionskampen måtte flytte til et andet tidspunkt, og sådan blev det. 


perhansen2Klubgnist - Team Køge Volley 

- Når man igennem virkelig seriøst og målrettet arbejde kan få masser af unge til at spille volleyball.
- Når man ved at stå sammen kan få skabt et tilbud, der er svært at sige nej til for unge mennesker der gerne vil være gode til at spille volleyball.
- Når man kan fastholde dygtige og engagerede trænere og ledere, og få dem til at stille op til alle mulige stævner nært og fjernt, for derved at give de unge nogle gode oplevelser.
- Når man aldrig giver køb på det sportslige, vel at mærke så alle får en postiv oplevelse.
- Når man kroner værket med 2 Danmarksmesterskaber i år.

Så har man i høj grad potentiale.
 
Og så er der sandelig tale om en gnist, der ikke er lige til at slukke. En stor gnist!
 
I løbet af et par år har man ved indgåelse af et ungdomsfællesskab virkelig sat Køge på landkortet, når der tales ungdomsvolleyball med kvalitet.
 
Team Køge er et ungdoms holdfællesskabet mellem Bjæverskov VK og Rishøj IF

 

Kontakter

Peter Morell

Peter Morell
Bredde- og Udviklingschef
Mob.: +45 2372 2764

Christina Attrup Juhl

Christina Attrup Juhl
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 5192 3254

Niels Kliim

Niels Kliim
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 26 200 900

Randi Fechtenburg

Randi Fechtenburg
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 2929 5871

Sara Lilja Jensen

Sara Lilja Jensen
Udviklingskonsulent
Tlf.: +45 4326 2718
Mob.: +45 6160 1282

Mads Brocki Rosager

Mads Brocki Rosager
Projektansat
Mob.: +45 4260 4218

Sebastian Mikelsons

Sebastian Mikelsons
Projektleder Pulsvolley
Mob.: +45 2682 6969

Andre volleysider


Beachvolley
     

Kidsvolley 

Bedstevolley   

Skolevolley   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login

Du skal kun logge ind, hvis du er administrator af siderne, eller hvis du skal udfylde en brugerundersøgelse.