breddeogudvikling logo

Kids- & Ungdomsnetværk

kids og ungdoms

Kidsvolley.net


kidsvolley logo

ungdom.volleyball.dk

ungdomsvolley

Ungdomskåringer 2008

 

På DVBFs repræsentantskabsmøde den 25. maj 2008 havde næstformand Jørgen Bentzen fornøjelsen af at uddele 4 priser i dansk ungdomsvolley sæson 2007-2008.

GVK Carsten

 

 

 

Årets ungdomsklub 2008  - Gladsaxe Volleyball Klub

Det er en klub med mange traditioner, men også en klub med mange op og nedture. De er så sandelig på en bølgetop i øjeblikket. En bølgetop der er resultatet af 5 års dygtig ledelse med målrettet, visionært og hårdt arbejde. Med næsten 100 Kidsspillere og 40 Teenspillere hører årets ungdomsklub til en af Dansk Volleyball Forbunds største ungdomsklubber.

Ved kidsstævner, grandprixturneringer og til pokalfestivalen er man altid sikker på at klubben er repræsenteret med en masse hold. Hold der alle er kendetegnet ved at have dygtige og engagerede trænere og ledere. Og med spillere der bærer præg af at være en del af en klub hvor klubånd, socialt samvær og kammeratskab har stor betydning.

At være ungdomsmedlem i året ungdomsklub må være en sand fornøjelse: Årlig træningslejr til Bogø for alle klubbens ungdomsspillere, klubaftner og temaaftner er bare nogle af de ekstra tilbud ungdomsmedlemmerne i klubben kan benytte sig af. Men også forældrene bliver der tænkt på i klubben med det nystartede forældrevolley. Hvis jeg kender klubben ret, så er det nok med den bagtanke at der måske fra denne gruppe ville kunne rekrutteres 1 eller 2 nye hjælpere.

Årets ungdomsklub benytter også flittigt Dansk Volleyball Forbunds tilbud hvad enten det er uddannelsestilbud eller projekter der retter sig mod ungdomsarbejdet. Det er altid en stor fornøjelse at arbejde med ledelsen i klubber, der med seriøsitet og stor entusiasme går ind i arbejdet og de udfordringer der viser sig.


Årets ungdomsleder 2008 - Simon Øksnebjerg, Glostrup IC Volley

Simon

 

 

 

Årets ungdomsleder er en person med rigtig mange kasketter. I gennem de sidste 15 år har årets ungdomsleder haft rigtig mange tillidshverv indenfor dansk volleyball. 

Aktuelt – for den forgangne sæson – kan vi remse nogle af vedkommendes kasketter op: ungdomstræner, bestyrelsesmedlem med ansvar for ungdom, Kidsspecialist, kredsens ungdomsudvalg, DVBF instruktør på specielt kids- og teenkurser. De mange kasketter skyldes en stor lyst til at være med, der hvor tingene sker, og der hvor man kan gøre en forskel.   

Klubben som årets ungdomsleder repræsenterer, er ikke en af de klubber vi ofte finder til Danmarksmesterskaberne. Det er ikke ensbetydende med at han ikke er en god træner. Tværtimod. Han er en yderst kompetent og engageret træner af såvel Kids som ungdomshold. Det at vinde er altid rart, men der er andre værdier der har lige så stor prioritet. Årets ungdomsleder gør meget ud af, at ungdomspillerne får skabt gode kammeratskabsrelationer, at de bliver rystet sammen og får en følelse af fællesskab og klubånd. Det er hans overbevisning, at forældrene bør involveres i klubarbejdet for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Han organiserer ungdomsarbejdet i klubben på en forbilledlig måde med klubbens hjemmeside som omdrejningspunkt og en lind strøm af information til forældrene, for derigennem at opnå dialog og involvering.  


Årets gnister 2008
Kåring af årets gnister er ved at blive en tradition, men en ret ny, da det blot er tredje gang vi skal hædre en klub og en enkeltperson, der i den forgangne sæson har markeret sig i arbejdet med ungdomsvolley og været med til at gøre en forskel. Dette sker i anerkendelse af at en gnist kan sætte en steppebrand i gang!

Persongnist - Sine Løkke Kristensen, Skovbakken Volleyball
 
sine
Med et altid smittende humør, stort engagement og stor viden om kidsvolley, har årets gnist de egenskaber der skal til, for at få andre mennesker med på sine ideer og projekter. 

Det har hun gjort i sin klub hvor specielt Kidsvolleyafdelingen står hendes hjerte nær. Med Kidsvolley på torvet i Århus ved festugen, med rekrutteringsarrangementer i Gjellerup parken, med undervisning i Kidsvolley på seminariet og skoleturneringer har hun virkelig tændt gnister omkring sig.
 
Ikke kun hendes klub har glæde af hendes viden og engagement. Som klubkonsulent har klubber i det midt vestjyske område haft stor glæde af hende. Hun yder en fantastisk indsats og er altid klar til at påtage sig en opgave som hun altid løser på fornemste måde.

Kerteminde JesKlubgnist - Kerteminde Volleyball Klub

Den klub der i år skal kåres som året gnist er en klub på Fyn. Man kan sige at klubben har fået sin anden ungdom. Det er rutinerede kræfter, der efter et lidt forsigtige tilløb nu for alvor er slået igennem med Kidsvolley.
 
I dag er der 35 glade og aktive Kidsspillere i klubben. De er selvfølgelig ikke kommet af sig selv. Der har ligget et stort rekrutteringsarbejde bag, med SFO arrangementer og skoleturneringer som nogle af de væsentligste. Klubben lægger vægt på godt og aktivt forældresamarbejde. På ganske kort tid har klubben fået stor opbakning fra forældregruppen. Det ses ikke mindst til Kidsstævnerne hvor klubben deltager aktivt.
 
Med denne ungdomspris vil vi gerne anerkende klubben for den gnist de har tændt i byen og lokalområdet og jeg er sikker på at der de kommende år vil være endnu større vækst i klubben.

 

Kontakter

Peter Morell

Peter Morell
Bredde- og Udviklingschef
Mob.: +45 2372 2764

Christina Attrup Juhl

Christina Attrup Juhl
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 5192 3254

Niels Kliim

Niels Kliim
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 26 200 900

Randi Fechtenburg

Randi Fechtenburg
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 2929 5871

Sara Lilja Jensen

Sara Lilja Jensen
Udviklingskonsulent
Tlf.: +45 4326 2718
Mob.: +45 6160 1282

Mads Brocki Rosager

Mads Brocki Rosager
Projektansat
Mob.: +45 4260 4218

Sebastian Mikelsons

Sebastian Mikelsons
Projektleder Pulsvolley
Mob.: +45 2682 6969

Andre volleysider


Beachvolley
     

Kidsvolley 

Bedstevolley   

Skolevolley   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login

Du skal kun logge ind, hvis du er administrator af siderne, eller hvis du skal udfylde en brugerundersøgelse.