breddeogudvikling logo

Kids- & Ungdomsnetværk

kids og ungdoms

Kidsvolley.net


kidsvolley logo

ungdom.volleyball.dk

ungdomsvolley

Ungdomskåringer 2007

Så blev det tid til at kåre titlerne i dansk ungdomsvolley 2007. 

Klub-gnist

Klubben der i år blev kåret til årets gnist blev Slagelse Volleyball Klub.

Slagelse Volleyball Klub er kendetegnet ved, at de for alvor har forstået at udnytte de muligheder, der ligger i Dansk Volleyball Forbunds nye ungdomskoncept Teenvolley. Årets gnister har udover at tænke rekruttering og Teenvolley i den traditionelle forstand, også haft overskud til at starte et volley-integrationsprojekt for byens unge, som har fået stor sucess.


Person-gnist
Personen der blev årets person-gnist er Kim Kongsted. 
Kim Kongsted er en person der har været med i volleyball i rigtig mange år. Sidste år valgte han så at kaste sig over Kidsvolley, hvilket han har gjort rigtig godt. På bare en sæson er der indmeldt 53 Kidsspillere i klubben Jels. Kim Kongsteds dedikerede måde at gå til udfordringerne på, evnen til at tænke langsigtet og have fokus på målet, er nogle af de ting, der havde afgørende betydning for at han blev valgt som årets person-gnist. Han er en gnist der ikke bare flammer op og brænder ud, men holder gnisten i mange år.

ungdomsklubÅrets Ungdomsklub
Det blev VK Hjallese, der vandt titlen som årets ungdomsklub. 
Klubben satte i 70’erne og 80’erne sit kraftige fodaftryk på ungdomsvolleyball i Danmark, og har gjort det samme i starten af dette århundrede. VK Hjallese var blandt landets første volleyballklubber, der blev certificeret med et ’Godt Idrætsmiljø for børn’. 
Et andet kendetegn for klubben er, at den har en meget aktiv forældrekreds, der involverer sig stærkt i klubbens daglige drift og ikke mindst ved afholdelse af stævner. 
I årets ungdomsklub er legen og glæden ved spillet i højsædet. Dette udelukker dog ikke, at klubbens målsætning er, at tilbyde alle spillere optimale udviklingsmuligheder. Klubben har derfor flere ungdomshold i landets absolutte top både hos i Teenvolley og Kidsvolley.

ungdomsleder

Årets ungdomsleder
Årets ungdomsleder blev Allan Christensen fra IF Lyseng Volley. Allan har vist sig som en yderst kompetent leder og træner, der altid er klar til at løse en opgave på bedste måde. Han er en ægte ildsjæl, der laver et stort, frivilligt stykke arbejde, både i sin klub, men også i sin kreds. Engageret, til at stole på, fleksibel, innovativ og altid klar til en ny udfordring. Årets ungdomsleder er ligeledes meget vellidt blandt forældre og trænerkollegaer.

 

Kontakter

Peter Morell

Peter Morell
Bredde- og Udviklingschef
Mob.: +45 2372 2764

Christina Attrup Juhl

Christina Attrup Juhl
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 5192 3254

Niels Kliim

Niels Kliim
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 26 200 900

Randi Fechtenburg

Randi Fechtenburg
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 2929 5871

Sara Lilja Jensen

Sara Lilja Jensen
Udviklingskonsulent
Tlf.: +45 4326 2718
Mob.: +45 6160 1282

Mads Brocki Rosager

Mads Brocki Rosager
Projektansat
Mob.: +45 4260 4218

Sebastian Mikelsons

Sebastian Mikelsons
Projektleder Pulsvolley
Mob.: +45 2682 6969

Andre volleysider


Beachvolley
     

Kidsvolley 

Bedstevolley   

Skolevolley   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login

Du skal kun logge ind, hvis du er administrator af siderne, eller hvis du skal udfylde en brugerundersøgelse.