breddeogudvikling logo

Kids- & Ungdomsnetværk

kids og ungdoms

Kidsvolley.net


kidsvolley logo

ungdom.volleyball.dk

ungdomsvolley

Kåringer 2006

Så blev det tid til at kåre titlerne i dansk ungdomsvolley 2006 

Årets ungdomsleder
Årets ungdomsleder er en kendt skikkelse i ungdomsmiljøet. Gennem en årrække har hun, og jeg har hermed allerede nu afsløret, at det er en kvinde, på sin helt egen måde præget ungdomsarbejdet. Dette gælder både som træner for utallige hold – lige fra Kidshold til ynglingehold og som leder i klub og kredsregi. Med en utrættelig energi, engagement og et smittende humør er hun gået forrest, når ungdommens sag tales. Dette gælder ikke mindst hendes mærkesag: Volleyball for alle.

Årets ungdomsleder har den holdning at der skal være plads til alle i ungdomsvolley. Volleyball skal være sjovt, lige meget om man er et talent eller en der har lidt sværere ved det.

De sidste par år er hendes kærlighed faldet på Kidsvolley. Med sin varme og hjertelighed skaber hun en tryg ramme for specielt de små kidsspillere, og de elsker hende. Der er skabt et sundt og godt idrætsmiljø for børnene. På forbilledlig vis har hun forstået at knytte en masse aktive forældre tæt til klubben.


Årets ungdomsleder har også overskud til at arbejde med Kidsvolley i et større perspektiv. Hun er Kidsspecialist i Dansk Volleyball Forbund og ansvarlig for Kidsvolley i hendes kreds. Med stor energi tilrettelægger og gennemfører hun Kidsvolleystævner på FYN med stor forståelse for værdierne i Kidsvolley og de enkelte klubbers behov og ønsker.

Det er en stor glæde, at vi i dag kan tildele denne person titlen som Årets ungdomsleder - Aase Bechsgaard fra VK Hjallese.

Årets ungdomsklub
Valget af årets ungdomsklub er helt oplagt og man kan spørge sig selv, hvorfor det ikke er sket noget før. Klubben har om nogen præget dansk ungdomsvolley. Klubben har formået at tiltrække en lang række dygtige og engagerede trænere og ledere, der lægger vægt på et godt og seriøst ungdomsarbejde. Dette har udmøntet sig i en lind strøm af medaljer der er regnet ned over klubbens ungdomshold.

Klubben har via sin geografiske placering ikke de bedste betingelser for et traditionelt foreningsarbejde. Til trods for dette, har klubben på sin egen måde fået skabt et godt miljø omkring ungdomsarbejdet. Med stort socialt engagement er skabt en ungdomsafdeling, der nyder stor respekt og anerkendelse over hele landet.

Tilbagevendende deltagelse ved stævner i Danmark såvel som i udlandet prioriteres i klubben. Dette er med til at give de unge volleyballspillere uforglemmelige oplevelser og styrke de sociale bånd mellem dem.

Årets ungdomsklub har også sin markante lederskikkelse. En person, der tidligere er blevet kåret som årets ungdomsleder. Men klubben har vist, at de er mere end én person. Når der er brug for det, så står man sammen. Herved træder flere andre leder og trænere i karakter.

Jeg kan nu røbe at årets ungdomsklub har hjemme i det indre København. Og at klubben - med opstart af Kidsvolley - har over 100 ungdomsspillere. Klubben viser vejen og beviser hvor langt man kan nå med et målrettet ungdomsarbejde, dygtige trænere kombineret med et socialt engagement. Det er en stor glæde, at vi i dag kan tildele denne klub titlen som Årets ungdomsklub - Grøndal EV.

Klub-gnist

Årets klub-gnist 2006 blev Randers Volleyball Klub. Mottoet for denne klub kunne være: ”Hvor svært kan det være?” Klubben er gået fra 0 til 40 Kidsspillere på en sæson.

Ungdomsstyregruppens formand Jørgen Bentzen lagde i sin tale vægt på, at dette resultat opnår man ikke uden den rette gnist i klubben.  Og det har Randers Volleyball Klub. Med opbakning fra projekt ”Forbund i Fokus” har klubben på bare et år skabt en stor og velfungerende Kidsafdeling.

En hel række spændende og nye rekrutteringsstrategier har skabt baggrund for succesen.

Et af de mange tiltag er et stort Kidsvolley arrangement i Randers Storcenter. Med opvisningsbane, balloner, storskærm, foldere, shoot out bane og meget mere gjorde klubben god reklame for sig selv og Kidsvolley.

Sanne Boel modtog på vegne af Randers Volleyball Klub prisen, der ud over blomster og diplomer også indeholdt et gavekort til brug i ungdomsafdelingen.

Person-gnist
Årets gnist 2006 blev Martin Brolin fra Farum Volleyball Klub. I sin motivation sagde Jørgen Bentzen blandt andet ” Som forælder til en Kidsspiller er der ikke langt til at blive dybt involveret i både træner og lederarbejde. Årets gnist har på rekordtid gjort sig til en uundværlig person i sin klub. Med sin store energi og engagement har denne person været en væsentlig part af, at klubben i dag står som en af de mest blomstrende i dansk ungdomsvolley”

Yderligere fremhævede Jørgen Bentzen Martin Brolins stor arbejde i forbindelse med et 5 dages skolestævne i Farum hvor ikke mindre end 525 skoleelever deltog.

Det var en synlig glad Martin Brolin der modtog diplom, blomster og gavekort af ungdomsstyregruppens formand Jørgen Bentzen

Kontakter

Peter Morell

Peter Morell
Bredde- og Udviklingschef
Mob.: +45 2372 2764

Christina Attrup Juhl

Christina Attrup Juhl
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 5192 3254

Niels Kliim

Niels Kliim
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 26 200 900

Randi Fechtenburg

Randi Fechtenburg
Udviklingskonsulent
Mob.: +45 2929 5871

Sara Lilja Jensen

Sara Lilja Jensen
Udviklingskonsulent
Tlf.: +45 4326 2718
Mob.: +45 6160 1282

Mads Brocki Rosager

Mads Brocki Rosager
Projektansat
Mob.: +45 4260 4218

Sebastian Mikelsons

Sebastian Mikelsons
Projektleder Pulsvolley
Mob.: +45 2682 6969

Andre volleysider


Beachvolley
     

Kidsvolley 

Bedstevolley   

Skolevolley   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login

Du skal kun logge ind, hvis du er administrator af siderne, eller hvis du skal udfylde en brugerundersøgelse.